Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده برنامه «خانه زیبای من» تاکید کرد: دکوراسیون منزل مختص افراد متمول نیست.

به گزارش برنا؛ بهاره امینی، تهیه‌کننده برنامه «خانه زیبای من» که در کارنامه حرفه‌ای‌اش طراحی صحنه برنامه‌های مختلف سیما مانند «نگی که نگفتی»، «بچه‌های مردم» و غیره... دیده می‌شود، این روزها در شبکه دو برنامه‌ای را با محوریت طراحی دکوراسیون داخلی روی آنتن دارد در این باره با او گپ و گفتی داشتیم که ذیل از نظر می‌گذرانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح برنامه چگونه و از کجا شکل گرفت و هدف از ساخت این برنامه چه بود؟

یکی از مشکلاتی که در جامعه واقعی و فضای مجازی وجود دارد این است که مردم در فضای مجازی منازل خارجی را می‌بینند و با توجه به تورمی که در سطح جامعه هست و سعی‌ای که بر الگوبرداری از نمونه‌های خارجی می‌کنند، دچار مشکلاتی می‌شوند. در خارج از ایران شبکه‌های خارجی برنامه‌های مشابه به این برنامه با توجه به سلایق مردم خود آن کشور ساخته شده به این فکر افتادند که جامعه فعلی نیاز به همچین برنامه‌ای دارد که از  فرهنگ و هنر و نقش و نگارهای اصیل ایرانی در چیدمان خانه‌های ایرانی استفاده بشود و بخصوص برای عروس دامادهای تازه بحث تجمل‌گرایی را از بین ببرد و با حداقل امکانات و وسایل بلااستفاده (مانند تعویض یک روکش و یا عوض کردن کوسن) بتوانیم تغییر مثبتی را در خانه ایجاد کنیم و نیاز نباشد که صفر تا صد یک چیز را کامل تغییر بدیم.

هدف برنامه «خانه زیبای من» این است که منازل بدون تخریب بنا طراحی داخلی بشود چون تخریب بنا هم هزینه ها را بالا می‌برد و هم انجام دادنش زمان بر است، همان زیبایی بصری را می‌توان با یک چیدمان مناسب و یک هارمونی رنگی مناسب به وجود بیاریم و از پِرتی های منزل استفاده بهینه ببریم تا نیازی به تخریب کامل منزل نباشد.

چقدر مردم ایران به چیدمان منظم خانه اعتقاد دارند؟

قطعا با توجه به این که اکثر خانم‌ها شاغل هستند در کشور ما تعداد خانم‌های خانه‌دار کمی بیشتر است.. البته این به این معنا نیست که خانم‌هایی که شاغل هستند اهمیت کمتری به منازل‌شان میدن ولی بحث کدبانوگری بانوی ایرانی همیشه و همه جا زبانزد بوده است.

قطعا زنان ایرانی خیلی بیشتر ذوق و سلیقه دارند به طور مثال در خارج از کشور خانم‌های خانه‌دار خیلی خیاطی و قلاب بافی و بافتنی انجام نمی‌دهند ولی این هنر ها پتانسیلش در خانم‌های کشور ما بیشتر است و در واقع این برنامه یک خط فکری  به خانم‌ها می‌دهد که میتوانند ازین هنرشان در منزل‌شان استفاده کنند.

نظر مخاطبان درباره برنامه چیست؟

خداروشکر با توجه به اینکه فقط چهار قسمت از برنامه پخش شده نظرات مثبت زیاد و جزو برنامه‌های پربازدید شبکه دو بوده است.

به نظر شما این چیدمان و دکوراسیون بیشتر برای افراد مرفه جامعه است یا قشر متوسط جامعه و دیگران هم می‌توانند به این مساله موثر در زیبایی شناسی محل زندگی‌شان توجه داشته باشند؟

به نکته درستی اشاره کردید چون یکی اهداف این برنامه این است که به مخاطب بگوئیم چیدمان منزل و داشتن منزلی زیبا مختص به قشر خاصی از جامعه نیست البته در حال حاضر با گرانی متریال ناخودآگاه کوچیک‌ترین تغییری که در منزل ایجاد می‌کنید هزینه‌ای قابل توجهی میشود ولی آنچه که ما در برنامه «خانه زیبای من» نمایش می‌دهیم به طور مثال از پارچه های بلااستفاده داخل خانه استفاده میکنیم، معمولا همه عادت دارند صفر تا صد یک چیز را تغییر دهند اما با استفاده از همون پارچه‌های بلااستفاده می‌توان یک رومیزی دوخت یا ... و اینگونه یک تغییر جزئی داخل خانه ایجاد می‌شود و باعث میشود یک هارمونی بصری زیبا حاصل شود.

البته قبول دارم با گرانی حال حاضر تغییرات در منزل هزینه بر هست ولی تلاش ما بر این است که این هزینه‌ها را به حداقل برسانیم.

به طور مثال خانواده‌ای قصد تغییر کامل کابینت داشت اما به پیشنهاد تیم خانه زیبای من تنها فقط با هزینه ۱/۴ و عوض کردن درب کابینت تغییرات نیاز را ایجاد کرد و پیامک‌های بسیاری دریافت کردیم که تعداد زیادی از خانوار ها قصد تغییر دادن کابینت‌هایشان را داشتند و با این ایده همگی منصرف شدند و فقط درب کابینت را عوض کردند.

و در نهایت خانم بهاره امینی از مدیران محترم شبکه دو برای حمایت‌هایشان تشکر ویژه می‌کنند، به این دلیل که برنامه «خانه زیبای من» می‌توانست با اسپانسر ساخته بشود ولی با توجه به ضرورتی که برای ساخت این برنامه بوده تصمیم بر این شد که این برنامه با هزینه خود سازمان ساخته بشود و برای نگاه مسئولانشون به این برنامه تشکر ویژه می‌کنند.

از دیگر عوامل این برنامه ؛

طراح، کارگردان، تهیه کننده: بهاره امینی

مدیر اجرایی: مهدی صالحپور

نریتور: عبدالله روا

جانشین تهیه و آهنگساز:هومن امینی

مدیر تولید:کریم ابراهیمی

مدیر هماهنگی:سارا زال بیگی

منشی صحنه: سمیرا زال بیگی

مدیر تصویر و نور:رضا مقصودی

این برنامه جمعه ها حوالی ساعت ۱۶، و تکرار آن پنجشنبه ها حوالی ساعت ۱۱صبح و دوشنبه ها حوالی ساعت ۱۵ پخش می‌گردد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: طراحی صحنه دکوراسیون برنامه تلوزیونی طراح دکور خانه زیبای من خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۸۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، گیتا فرشاد اظهارکرد: در انسان تولید تخمک‌ها در طول هفته ۲۰ بارداری ۶ تا ۷ میلیون است و در زمان تولد این مقدار به یک تا ۲ میلیون کاهش پیدا می‌کند، در زمان بلوغ نیز تخمک‌ها به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تخمک می‌رسد و در سن ۳۵ تا ۴۰ سالگی تولیدمثلی یک خانم فقط ۴۰۰ تخمک آزاد می‌شود و بقیه تخمک‌ها هدر می‌روند.

بیشتر بخوانید: نرخ موالید در کشور به چه دلایلی کاهش پیدا کرده است؟

وی افزود: در سن ۴۰ سالگی میزان تخمک‌ها به ۲۵ هزار تخمک کاهش پیدا می‌کند و در سن نزدیک به یائسگی به هزار تخمک می‌رسد، پیری تولیدمثلی مدت‌ها قبل از اینکه علائم بالینی خودش را نشان دهد آشکار می‌شود در این مدت قاعدگی‌ها منظم است ولی طول و دوره سیکل‌های قاعدگی به‌مرور کوتاه می‌شود و در سن ۴۲ سالگی به حداقل میزان خودش می‌رسد.

متخصص زنان، زایمان و نازایی بیان کرد: در سن ۴۲ سالگی میزان باروری به انتها رسیده و یا نزدیک به انتها قرار دارد، معمولاً ۴۶ سالگی متوسط یائسگی است که در برخی خانم‌ها در ۴۳ سالگی و در برخی دیگر تا ۵۴ سالگی هم ممکن است یائسگی به تأخیر بیفتد.

وی با بیان اینکه ژنتیک در ذخیره تخمدان نقش دارد، تصریح کرد: اگر مواردی چون اعمال جراحی، شیمی‌درمانی، رادیوتراپی و عوامل محیطی که می‌تواند تخمدان را تخریب کند را کنار بگذاریم ژنتیک در ذخیره تخمدان نقش دارد، حتماً شنیده‌اید در ختر خانم‌هایی که مادرانشان زود یائسه می‌شوند نیز یائسگی زودتر اتفاق می‌افتد و این موضوع نشانگر نقش ژنتیک در ذخیره تخمدان است.

فرشاد ادامه داد: علاوه بر اینکه تعداد فولیکول‌ها در یک خانم با افزایش سن کم می‌شود کیفیت تخمک‌ها هم کاهش می‌یابد البته ممکن است با کم شدن کیفیت تخمک، خانم در سن بالا باردار شود اما این بارداری به انتها نرسیده یعنی بارداری موفق اتفاق نخواهد افتاد و در این شرایط میزان سقط و ناهنجاری‌های کروموزومی در تخمک‌ها افزایش پیدا می‌کند، این خطر اگرچه تا سن ۳۵ سالگی کمتر است اما در سن ۴۰ سالگی این میزان به ۷۰ درصد و در سن ۴۵ سالگی نزدیک به ۱۰۰ درصد می‌رسد یعنی نزدیک به ۱۰۰ درصد تخمک‌های خانم ۴۵ ساله ناهنجاری دارند و این موضوع نقش سن در باروری یک خانم را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: آزمایش‌های متفاوتی وجود دارد که ذخیره تخمدان را تا حدی به ما نشان می‌دهند یکی از آزمایش مهم و کاربردی آزمایش هورمون AMH است این هورمون از فولیکول‌های بدوی در زمان جنینی ترشح می‌شود تا زمانی که فولیکول به ۲ تا ۵ میلی‌متر می‌رسد و سپس ترشح آن متوقف می‌شود بنابراین هرچه تعداد فولیکول‌های تخمدان بیشتر باشد میزان هورمون بیشتر می‌شود.

متخصص زنان، زایمان و نازایی گفت: با افزایش سن وقتی تعداد فولیکول‌ها کم می‌شود میزان این هورمون هم کمتر خواهد شد و این هورمون به خاطر اینکه در طول سیکل قاعدگی خانم تغییرات ناچیزی دارد به‌راحتی می‌توانیم ذخیره تخمدان را حدس بزنیم البته سونوگرافی واژینال، تعیین تعداد و اندازه فولیکول‌ها که توسط متخصصین زنان انجام می‌شود می‌تواند شکست درمان و یا موفقیت درمان و ناباروری را نشان دهد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229044 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • سرقت ۱۵ هزار دلار توسط سرایدار خانه
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • دخترم عکس‌های شرم‌آوری از خود در فضای مجازی گذاشت و آبرویم را بُرد / دیگر نمی‌‌توانم او را تحمل کنم!
  • تفسیر یک ضرب‌المثل در برنامه تلویزیونی | این ضرب‌المثل درباره افراد متظاهر است | ویدئو
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟